vergelijk geselecteerde producten

Betaalmogelijkheden

Bij MediaComputers kunt u op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt uw betaling verwerkt door Mollie, onze partner in online betalingen.
 
iDeal
Met iDeal kunt u gemakkelijk en veilig uw aankoop afrekenen in de voor u vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.
 
PayPal
Met PayPal kunt u gemakkelijk en veilig uw aankoop afrekenen in een voor u vertrouwde internet betaalomgeving. Met PayPal worden uw persoonlijke gegevens nooit aan de verkoper doorgegeven.

Creditcard
U kunt bij ons betalen met Mastercard of Visacard. Aan onze showroom is het helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen. Voor deze betaalmethode rekenen wij servicekosten (€0.25+1.8% transactiekosten) over het totaalbedrag. 

Achteraf betalen
Op dit moment bieden we hier nog geen betaalmethode voor aan. We zijn hier wel druk mee bezig.
Achteraf betalen zal naar verwachting eind 2018 gereed zijn.
      
Overboeking
U maakt zelf het geld over van uw bank naar onze bank. Wij verwerken uw bestelling na ontvangst van uw betaling. Vergeet niet om uw bestelnummer te vermelden bij de overboeking. Na ontvangst van uw betaling gaan wij over tot de verzending van uw bestelling.
   
MediaComputers
IBAN: NL16RABO 0146306031
BIC: RABONL2U
   
Rembours
Contant betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket.
Bijkomende rembours kosten zijn €10,00
 
PIN / Contant (afhalen)
Als u uw bestelling bij ons af komt halen kunt u ervoor kiezen om de betaling aan de balie te voldoen. Aan de afhaalbalie kunt u met uw pinpas of contant betalen.
      
Betalen vanuit België
Met Bancontact en Sofort Banking kunt u als Belgische klant gemakkelijk online betalen.
Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact en Sofort Banking. U kunt met Bancontact en Sofort Banking direct aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.