WIJ ZIJN GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE
Maandag 22 juli t/m zaterdag 11 augustus.
Vanaf maandag 12 augustus zijn wij weer geopend.
Alle bestellingen worden vanaf 12 augustus in behandeling genomen.
vergelijk geselecteerde producten

Terugbetaling

Bij de aankoop van producten (online) heeft u als consument een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in de dag nadat u het product heeft ontvangen of dat dit namens u in ontvangst is genomen. Gedurende die periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven. Tijdens de bedenktijd behoort u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Daaronder wordt verstaan dat u het product slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wilt behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, behoort u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen. 
Voor retourneringen verzoeken wij u binnen 14 dagen een melding te maken via de e-mail (info@mediacomputers.nl). 
Het retourneren (retour-verzendkosten) van producten is geheel voor rekening en risico van de klant. Als het product compleet en onbeschadigd retour is ontvangen betalen wij u het aankoopbedrag (inclusief heen-verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Wanneer het product incompleet of beschadigd ontvangen is zal de waardevermindering ingehouden worden op het terug te betalen bedrag. Het aankoopbedrag (inclusief heen-verzendkosten) wordt met hetzelfde betaalmiddel terugbetaald waarmee de klant heeft betaald. 

Zakelijke aankopen komen niet in aanmerking voor de 14 dagen bedenktijd.

 

Verzendkosten
Heeft u bezorgkosten betaald? Dan krijgt u deze ook gecrediteerd.
Let op: dit geldt alleen als u de hele bestelling terugstuurt. Als u 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan worden de bezorgkosten niet terug betaald. De kosten voor retour naar MediaLaptops zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Vervolgens zullen wij u het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat wij uw product(-en) in goede orde retour hebben ontvangen, terugbetalen.  

   

Uitzonderingen
Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. De volgende artikelen kunt u niet terugsturen:

- Software waarvan de verzegeling is verbroken.
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken, welke vanwege hygiënische redenen was aangebracht.
- Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstige specificaties van de consument.
- Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
- Ook voor juist uitgevoerde diensten van monteurs kunnen we u geen geld teruggeven. Hieronder vallen: Installatie- , inbouwkosten en kosten voor bijzondere verzendopties.